Wednesday, January 19, 2011

BANCIAN TEMPAT EXAM!!

Assalamualaikum warahmatullah..


Perhatian buat sahabat2 semua..
Setelah mempertimbangkan aduan daripada beberapa sahabat2 mengenai tempat peperiksaan terutama sekali bagi mereka yang terpilih untuk duduk di dalam kelas dan jugak kafetaria CC. kepada yang bertuah untuk exam di dalam lecture hall mungkin tidak mempunyai masalah. Jadi, SR ingin membuat bancian@ cadangan tempat peperiksaan.daripada sahabat2 semua. senior tahun 3 juga mempunyai masalah keselesaan yang sama, jadi mereka telah berbincang dengan coordinator untuk menukar tempat daripada AZARETA--> MOUSSAH. Mereka menggunakan 2 buah amphitatre yang besar. Namun, berlaku sedikit kebimbangan untuk kita memilih dewan itu kerana kapasiti batch tahun 2 yang mantap ini lebih besar berbanding mereka. Sebarang cadangan boleh terus direct ke emel SR sebelum hari sabtu ini. Sebarang keputusan bergantung di tangan anda!

fikri- Fikrihassan@hotmail.com
aisyah- syah_ambs@yahoo.com.my

kerjasama dari sahabat2 semua, didahului dengan ucapan jazakumullahu khairan kathira.

12 HoT sTufF:

salam sahabat2, kalau nak mudah dan senang, boleh terus komen disini..mudah, cepat dan selesa! syukran

btol2. nk tempat duduk yg selesa. buat je lah kt moussah. selesa. bleh jwb exam ngan tenang. x terganggu limbic system. :D

i can play says:
2 amphitheatre je?

Allahuakbar! aku cadangkan kita buat kat MOUASSAH. setiap pelajar ada hak. student arab dapat amphitheatre, kita pun KENA ada amphitheatre.

x cukup? tambahkan lagi amphitheatre ataupun bilik-bilik yang selesa. contoh, bilik2 yang kita gunakan time praktikal physiology. bilik2 kan ada.

so:
1. x cukup amphitheatre? gune hall floor lain, kalu ade.
2. kalau xde jugak, bilik2 yang boleh muat 45 orang tu...
3. kalau xde jugak, OH GOD! i dunno what to say. they dare to take many students but doesn't has the spaces for them? WOW!

i also agree doing the exam in moussah from now on..we do not..i mean we are not supposed to travel further just to have exams meanwhile there are already a nice place built nearer using our money as a source..roite?
i think u SR's nees to put on a little more effort in doing ur job..c we trusted y'all..so play ur role..don't give excuses..try hard in getting the ampitheatre for us to have the exams..try using ur psychology skills to push the arabs to agree with us..i wish y'all goodluck 4 the finals..cheerio..

agree wit moussah.. x cukup lagi... "lbry" yg kat atas tu x nk gune sekali kew..

TOB'AAN AL MOUSAAH!! kalo sume tempat diorg xbagi.. dalam tandas pon boleyyy..

penegasan!! sahabat2 hanya dibenarkan melontarkan pandangan dan idea. diharap dapat menggunakan bahasa yang sopan. terima kasih.

sy tak kisah, cuma sy seorang yg kidal jd exam dlm kelas mmg tak best dgn meja yg mcm tu(meja gabung dgn kerusi)buat kat muassah ok.

saya sakit belakang jwb exam aritu sbb kene tunduk lama2...

moussah sesuai rasanya..rasenya banyak hak2 kita sebagai pelajar dicabuli..by the way,thnx to all SRs,we really appreciate ur efforts..:)

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More